En søndag i madbilleder. Hjemmelavet hyldeblomstsaft – en fast tradition som et startskud på sommeren. Koldskål og vandbakkelser. Sidstnævnte skal med på arbejde i morgen – både for at fejre min sidste dag og fordi min fødselsdag is coming up. De skal selvfølgelig serveres med flødeskum, glasur og slik:-)
Vi kørte rundt og rundt efter selvpluk-jordbær det halve af eftermiddagen. Det sædvanlige sted havde lukket for selvpluk i år, da de havde mistet 80 % af frugterne til nattefrost i maj – øv. Så vi har jordbær til gode.
Hvor ser det bare vildt lækkert og indbydende ud det hele :o)
Uhm, hvor lyder det bare lækkert!
Må vist se om jeg kan finde nogle hyldeblomster så jeg kan gøre saftkunsten efter, for det smager bare så godt!
Mums siger jeg bare 🙂
Jeg er ret misundelig i dag – virker til, at det halve af blogland har lavet hyldeblomstsaft! Jeg kunne godt drikke sådan en tæskelækkerlæske lige nu! I går lavede jeg i dog hyldeblomstpandekager – det kan klart anbefales!
Det ser rigtig lækkert ud, der er vidst mange jordbær avler der er blevet ramt af nattefrost i år. jeg har heller ikke fået nogle i fryseren endnu.
uhm. jeg glæder mig til i morgen. Jeg kender et godt sted ang. jordbær, tager adressen med i morgen.