• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • forside
  • om
  • strik
  • sy
  • inspiration/DIY
  • arkivet
  • kontakt

Badelma

.

11/08/2011 14 Comments

Jeg har et par dage endnu inden jeg skal tænke på hvor stor en mave jeg har (!), så I aftes synes jeg selv, jeg havde fortjent ægte hjemmelavede friturestegte pommes. De er skåret groft af bagekartofler, kogt i almindelig gryde med rapsolie af tre omgange og serveret med hjemmelavede burgere. Det var virkelig godt!

Relateret

Filed Under: diverse

Reader Interactions

Skriv et svar til Tine Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Comments

  1. Line says

    11/08/2011 at 9:09 am

    Mums de ser godt ud 🙂

    Svar
  2. Tine says

    11/08/2011 at 9:23 am

    De ser virkelig også gode ud! Mums!

    Svar
  3. Mette says

    11/08/2011 at 9:25 am

    Umm, bliver frygtelig sulten 🙂

    Svar
  4. Anne says

    11/08/2011 at 9:29 am

    Dem kunne jeg godt spise lige nu… Troede faktisk, at man skulle ha’ en frituregryde for at kunne gøre dem sprøde?

    Svar
  5. Malene says

    11/08/2011 at 12:12 pm

    Guf!

    Svar
  6. F r k. E v i g g l a d says

    11/08/2011 at 12:38 pm

    Ja de ser sgu lækre ud 😉

    Svar
  7. Maja says

    11/08/2011 at 1:22 pm

    Mums… dét kunne jeg godt spise lige nu!

    Svar
  8. Kreativista i Boligrum says

    11/08/2011 at 2:14 pm

    ÅHHHH manner de ser lækre ud. Jeg bliver helt lækker sulten!

    Svar
  9. Malene says

    11/08/2011 at 3:32 pm

    Ej ja, det er da rigtigt de kan laves i en alm. gryde. Hvor længe gav du dem? De ser virkelig gode ud!

    Svar
  10. Christina says

    11/08/2011 at 7:47 pm

    Ja jeg har bare lavet dem i almindelig gryde med ca. 1/2 liter olie. Jeg gav dem først fem minutter ved rimelig god varme og tog dem op på fedtsugende papir. Derefter skruede jeg op for varmen og gav dem en omgang mere. I princippet gav jeg dem faktisk tre omgange, men jeg tror ikke olien var varm nok i første omgang. Første gang skulle de ikke tage farve – bare hjælpe til at blive gennemstegte!

    Mht sprødheden gik det fint. Men vi kom dem i en skål og det altså lidt af sprødheden. Det ville vist være bedre hvis de bare havde lagt på bradepanden.

    Svar
  11. Malene says

    11/08/2011 at 10:01 pm

    Tak for “opskriften” – det må prøves en dag:)

    Svar
  12. Pimp me up! ... on detour says

    13/08/2011 at 7:30 am

    Mmmmm hvor ser de gode ud … Hvorfor elsker man bare de forbandede friturestegte sager?! Mums

    Svar
  13. Albassen says

    13/08/2011 at 1:32 pm

    uhhh der er godt nok stille på bloggen….
    ( Tillykke) 🙂
    Knus albassen

    Svar
  14. Katrine says

    14/08/2011 at 8:35 am

    Man bliver så spændt på jeres vegne når der er stilhed på bloggen. Mine tanker går til jer og den forestående tid. Mvh Katrine

    Svar

Primary Sidebar

Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy
For godt 7 år siden tog bloggen sine første spæde skridt og mange ting er sket siden da. Men formålet har hele tiden været det samme - jeg har haft noget på hjerte, og jeg har gerne villet samle de ting jeg laver i garn, stof, papir, køkkenet osv, i en portfolio, som andre også kunne få glæde af. Dejligt du kigger forbi - læg gerne en hilsen

Hoteller i Thailand

Facebook

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Kategorier

© 2017 Christina - Badelma-badutski