Jeg har bagt kanelsnurrer ligesom Ida og Anne. Og de er noget så lækre og luftige. Næste gang vil jeg bage sunde snegle.
Tak for alle de søde kommentarer til mit sidste indlæg. Kommentarer er altid dejlige at få, og jeg sætter pris på hver enkelt af dem, selvom jeg ikke altid er god til at svare igen.
De snurrer ser så lækre ud. De står på vores bageliste. Måske er det en lille aktivitet til påskeferien.
De var toplækre – men helt klart mest lækre nybagte. Jeg bagte halv portion og fik en 10 stykker ud af dem (meget store!)
De ser lige så gode som hos Ida og Anne;) Blir’ altid så lækkersulten i blogland…
ja ikke:) Det er farligt
Umm, de er også på min to-do og nu har vi endda købt bogen 🙂 Men skal de virkelig æltes 2 x 20 minutter??
Jeg har til gengæld testet Heidi´s sunde snegle og de er gode! Men jeg er bange for at de er knap så “sunde”, hvis man hapser en hel flok ligesom jeg endte med at gøre 😉
Ja det blev jeg også lidt overrasket over. Jeg snød og lod “kun” maskinen 15*15 min!! Godt man har en maskine! Jeg glæder mig til Heidis snegle – men har vi egentlig ikke smagt dem??
Jo, det har vi da 😉
De ser virkelig gode ud:)
Det var de – lidt for gode til at være tilladte sådan en tirsdag eftermiddag.
Vi elsker også snurrer herhjemme.. Men venter lige med den fra Meyerbogen til jeg får min køkkenmaskine;) Den har nok bedre tålmodighed til at ælte så længe..
Jeg ville helt klart også vente til jeg havde en maskine, hvis jeg var dig:) – ellers ville det være en god workout!
Det skal jeg helt klart prøve en dag 🙂
De ser så lækre ud!
Mums de ser lækre ud!
IIIH jeg vil også bage dem… men jeg har ingen røremaskine.. hulk!