Jeg prøvesmager en ny marmelade. Jeg har lavet den af høsten af vores ribs i haven og jordbær fra fryseren.
Jeg har kogt 900 g jordbær op med 500 g ribs. Efter 5-10 min. kogning tilføjede jeg 500 g. sukker og kogte videre i 5 min. Så 3 tsk rød melatin og kogte videre i fem minutter. Jeg blendede det let og til sidst kom det naturligvis i atamon-skyllede glas.
Den er god og syrlig, som jeg kan li’ det. Jeg er ikke meget til marmelade – kun hjemmelavet. Det er meget nemt og hvis man sammenligner farven på en købt og en hjemmelavet, bliver man næsten nødt til at lave den selv:)
Rigtig fed tallerken! 😀
Det er arvestykke fra min farmor og farfar. Så de er ikke bare pæne – de vækker også gode minder:)
Lige den opskrift jeg står og mangler til alle ribsne vi har i haven i sommerhuset! Dejligt lige at blive bekræftet i, at ribs/jordbær kombinationen fungerer.
Den fungerer i hvert fald efter min smag:) God fornøjelse
Ikke dårligt at prøvesmage nylavet marmelade med pandekager. 🙂
Der var lige to tilbage i køleskabet fra aftenen før. Og jeg var alene hjemme, så begge var til mig:)
Jeg er heller ingen marmelade fan, men jeg må overgive mig. Det ser virkelig lækkert ud.
Altså isen og pandekagen var jo med til at fuldende måltidet:)
Mums… kunne godt spise sådan en lækker marmelademad 🙂