Det er flere år siden jeg postede indlægget om kokos-choko-bananmuffins, men meget lang tid siden jeg selv har bagt dem. Mette fik mig op i stolen, da hun for nyligt, postede et indlæg om dem.
Siden jeg har lavet mit layout om, har jeg ikke opdateret de gamle indlæg endnu. Derfor ser de gamle indlæg lidt mærkelige og kedelige ud. Så den trænger vist til et revival og derfor får i den igen:
Tørre:
250 g sukker
250 g mel
75 g kokosmel
2 1/2 tsk bagepulver
1 1/2 tsk vaniliesukker
1/4 tsk salt
Våde:
2 æg
75 g smeltet smør
Derudover 2 store moste bananer (nogle gode modne nogle) og 100 g hakket chokolade.
Det våde piskes sammen og det tørre blandes i en seperat skål. Bland de to dele sammen. Det er ikke nødvendigt at røre for meget. Du skal bare være sikker på at alle ingredienserne er blandet og der er ikke er noget tørt mel tilbage.
Tilsæt bananer og chokolade og rør let igen.
Kom massen i muffinsforme – fyld dem 2/3 op. Portionen giver ca 20 færdige kager.
Bages ved varmluft 175 grader i ca. 18 min.
Hvor lækkert Christina… jeg er lidt til den søde side i dag.. 😉
Her har den stået på almindelige bananmuffins, men de her lyder godt nok også lækre.
Uhhm, dem må jeg prøve en dag 🙂
Uhm, de lyder bare enkle og lækre. Jeg har ikke prøvet banankage med kokos i, men det er jo bare så oplagt, så det er jeg da nødt til at prøve. 🙂
Den her opskrift, har jeg brugt rigtig mange gange siden du postede den første gang :), de er super lækre. Men dejlig med en opdatering 🙂
Dine fotos er bare så flotte! Hvad kamera bruger du?
Super fed blog:-)
Hej Tinch. Tak. Jeg bruger canon eos1000d. Men jeg optimeret det med et nyt objektiv: Canon EF 50mm f/1.8 II.. Det er jeg rigtig glad for, og det er til en god pris!
Hej Christina.
Mange tak for svar! Det skal jeg helt sikkert lige tjekke ud, for som sagt er dine billeder bare gode!