• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • forside
  • om
  • strik
  • sy
  • inspiration/DIY
  • arkivet
  • kontakt

Badelma

flødekarameller

06/11/2012 17 Comments

Noget af fløden jeg fik hos Karolines blev brugt på flødekarameller. Jeg brugte opskrift fra det søde liv, men næste gang tror jeg jeg vil bruge en opskrift med smør i – synes de er en anelse hårde dem her, og jeg tænker at smørret vil gøre dem lidt blødere?!

Hårde eller ej er de i høj kurs herhjemme..

Relateret

Filed Under: diverse

Reader Interactions

Skriv et svar til Nanna Andersen Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Comments

  1. Haandlavet Karma says

    06/11/2012 at 11:54 am

    De ser helt vildt gode ud … Man får helt vildt lyst til at prøve …

    Svar
  2. sandra says

    06/11/2012 at 12:00 pm

    Nam!! Så gode ut!! De vil bli myke hvis du kokser kortere. og harde om du koker lenge! Har jeg lert hverfal 🙂

    Svar
  3. nina says

    06/11/2012 at 12:37 pm

    Mums. Dem har jeg også lavet. Troede det var glukosen, der gjorde forskellen, men det har du også i, ik?

    Svar
  4. Marie says

    06/11/2012 at 1:19 pm

    Det har jeg også tænkt at lave med noget af min fløde… jeg tror nok jeg har læst mig frem til at det er kogetiden der bestemmer hårdheden. Jeg prøver Arlas egen opskrift (og tilføjer måske selv lidt), den er der også smør i.

    Svar
  5. Caroline Greve Grønhøj says

    06/11/2012 at 3:01 pm

    Hvor ser de gode ud Christina! 🙂
    Hvis du leder efter det mere bløde, så er de her fudge helt vildt gode! 🙂
    http://cutecarbs.com/2012/11/fudge-fan-opskrift/

    Svar
    • Christina says

      06/11/2012 at 4:51 pm

      Oih de ser gode ud Caroline!! De skal prøves!

      Svar
  6. Ida says

    06/11/2012 at 3:01 pm

    Der skal ikke nødvendigvis smør i, det er kogetiden som afgør hvor bløde eller hårde, de er. Jeg har lært et rigtig godt fif, skal nok lige opdatere min gamle opskrift med flødekarameller med det.

    Svar
  7. Christina says

    06/11/2012 at 4:51 pm

    Jeg tænker også det er kogetiden – eller temperaturen, for de fik bare lige knap de 135 grader, de skulle have.. Men de er jo nok væk inden jul, så jeg skal nok prøve igen:)
    Sidste år lavede jeg også et par portioner som blev vidt forskellige efter samme opskrift. Så det bliver måske bare lidt som vinden blæser:)

    Svar
  8. Linette - Det´ Hyggeligt says

    06/11/2012 at 5:05 pm

    Uhmm, de ser vildt lækre ud!

    Svar
  9. Anonymous says

    06/11/2012 at 5:30 pm

    Det er temperaturen den var “gal” med
    max temperatur
    Ca 100C = karamelsovs,
    ca. 120-125C = meget blød karamel,
    ca. 125-130C = almindelig karamel,
    130-135C = hård og sej karamel

    Marianne

    Svar
    • Christina says

      06/11/2012 at 5:35 pm

      Ah det var en god tommelfingerregel. Jeg havde bare varmet dem op til 135 som opskriften siger.. Tak for det:)

      Svar
  10. Tina says

    06/11/2012 at 10:05 pm

    De ser meget lækre ud – bliver jo helt lækkersulten 🙂

    Svar
  11. Rikke says

    06/11/2012 at 10:15 pm

    De ser altså gode ud:)

    Svar
  12. Nanna Andersen says

    06/11/2012 at 10:48 pm

    De ser så gode ud. 🙂 jeg tror også jeg skal ha’ kastet mig ud i at lave nogle.
    De kunne være gode værtindegaver til julens arrangementer? 🙂

    http://www.badutspringeren.blogspot.dk

    Svar
  13. Hverdagsmama says

    08/11/2012 at 11:12 am

    De ser lækre ud. Måske man skulle vove pelsen og prøve sig udi karameller igen….

    Svar
  14. familiendanmark.bloggersdelight.dk says

    11/11/2012 at 8:18 pm

    Ammenam, som min søn ville sige – DET skal jeg leve af, de sidste (måske) 8 dage af min graviditet 🙂

    Svar
  15. Maiken says

    12/11/2012 at 8:10 pm

    MUMS! Jeg er nødt til at hoppe på karamelvognen i år. 🙂

    Svar

Primary Sidebar

Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy
For godt 11 år siden tog bloggen sine første spæde skridt og mange ting er sket siden da. Men formålet har hele tiden været det samme - jeg har haft noget på hjerte, og jeg har gerne villet samle de ting jeg laver i garn, stof, papir, køkkenet osv, i en portfolio, som andre også kunne få glæde af. Dejligt du kigger forbi - læg gerne en hilsen

Hoteller i Thailand

Facebook

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Kategorier

© 2017 Christina - Badelma-badutski