Til Jonas’ fødselsdag havde vi lavet forskellige småting, der forhåbentlig kunne gøre gæsterne mætte i sidste ende.
En af dem var de her minitærter, som jeg fik inspiration fra i Amos bagebog. Jeg har revideret den lidt og I får min version her:
Tærtedejen stak jeg ud med et glas og lave i papirsforme, så kanten blev bøjet lidt op.
Ovenpå kom jeg først frisk spinat, en smule parmaskinke, gedeost og pinjekerner på. Og så stænkede jeg dem let med chiliolie.
De fik 12-15 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft. Og efter min mening vil de egne sig godt til både en brunch eller et tapasarrangement.
Virkelig lækkert. Og pænt. Den ide snupper jeg med til næste gang vi skal servere lidt let.
De ser virkelig lækre ud. Tak for god inspiration 🙂
For pokker hvor ser de gode ud, det skal helt sikkert pin’es 🙂
Tak for inspirationen. De ser rigtig gode ud 🙂
Umh… lækker lille ting:)
Det ser lækkert og enkelt ud…
Det lyder godt nok lækkert, den idé hapser jeg. Tak 🙂