IMG_3862 IMG_3868 IMG_3869Vores højbede har været stærkt underprioriteret i år – men heldigvis vokser bærbuskene helt af sig selv. Forleden lavede vi ribssaft – det er SÅ godt – og forsvinder hurtigt fra flaskerne.

Jeg bruger altid den grønne syltebogs opskrifter

 

2 Comments

  1. Ribs saft smager virkelig godt og har en smuk farve, måske jeg skulle lave lidt saft også. Dejlige billeder

    Svar
    • Christina 30/07/2013

      Det smager SÅ godt. Desværre giver et kg bær under en liter saft.. Og det er hurtigt væk:)

      Svar

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>