Jeg har længe haft en smagssammensætning i hovedet jeg måtte prøve i en kage. Det blev til muffins med hvid chokolade, ribs og kokos. Jeg synes den søde hvide chokolade og de sure ribs arbejder godt sammen og strukturen i kokos kan jeg bare godt li’.
Opskriften får I lige her:
ca. 12 stk
Tørre ingredienser:
70 hakket hvid chokolade
225 g. mel
50 g kokosmel
1 tsk natron
en kvivspids salt
Våde ingredienser:
1 dl. oliemargarine
200 g sukker
2 æg
3 dl. A38 eller lignende
Derudover frosne ribs (eller friske, hvis de kan skaffes nu?!)
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
De tørre ingredienser (altså minus sukker) blandes i en skål, mens sukker og smør blandes i en anden skål. Rør sukkeren godt ud og pisk herefter æggene i enkeltvis og til sidst a38.
Med en grydeske røres de tørre ingredienser ud i de våde – de skal bare lige blive våde.
Fyld muffinformene 1/3 op og plump 5-6 ribs ned i muffinsformen. Fyld herefter formene yderligere 1/3 og bag ved 200 grader i 13-17 minutter (stik en strikkepind eller kødnål i dem og tjek om de er færdige).
Vi havde lige en rest cream-cheese-frosting i køleskabet, vi fik ovenpå. Jeg vil ikke komme glasur på – det vil blive for sødt, hvorimod den lidt mere syrlige frosting passer godt dertil.
Hvor ser de lækre ud, Christina…;) De må afprøves ved lejlighed…
Lyder og ser lækkert ud : )
De lyder og ser virkelig lækre ud! 🙂 Jeg vidste ikke man kunne bage direkte i sådanne papforme – fungerer det fint nok? De er måske bare ligesom almindelige papirforme?