• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • forside
  • om
  • strik
  • sy
  • inspiration/DIY
  • arkivet
  • kontakt

Badelma

muffins med ribs, kokos og hvid chokolade

21/10/2014 3 Comments

badelma_0254

 

badelma_0257

badelma_0259

badelma_0270Jeg har længe haft en smagssammensætning i hovedet jeg måtte prøve i en kage. Det blev til muffins med hvid chokolade, ribs og kokos. Jeg synes den søde hvide chokolade og de sure ribs arbejder godt sammen og strukturen i kokos kan jeg bare godt li’.

Opskriften får I lige her:
ca. 12 stk

Tørre ingredienser:
70 hakket hvid chokolade
225 g. mel
50 g kokosmel
1 tsk natron
en kvivspids salt

Våde ingredienser:
1 dl. oliemargarine
200 g sukker
2 æg
3 dl. A38 eller lignende

Derudover frosne ribs (eller friske, hvis de kan skaffes nu?!)

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

De tørre ingredienser (altså minus sukker) blandes i en skål, mens sukker og smør blandes i en anden skål. Rør sukkeren godt ud og pisk herefter æggene i enkeltvis og til sidst a38.

Med en grydeske røres de tørre ingredienser ud i de våde – de skal bare lige blive våde.

Fyld muffinformene 1/3 op og plump 5-6 ribs ned i muffinsformen. Fyld herefter formene yderligere 1/3 og bag ved 200 grader i 13-17 minutter (stik en strikkepind eller kødnål i dem og tjek om de er færdige).

Vi havde lige en rest cream-cheese-frosting i køleskabet, vi fik ovenpå. Jeg vil ikke komme glasur på – det vil blive for sødt, hvorimod den lidt mere syrlige frosting passer godt dertil.

Relateret

Filed Under: kager, mad, opskrift

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Comments

  1. Anne says

    21/10/2014 at 5:06 pm

    Hvor ser de lækre ud, Christina…;) De må afprøves ved lejlighed…

    Svar
  2. Sine says

    21/10/2014 at 6:53 pm

    Lyder og ser lækkert ud : )

    Svar
  3. Nanna says

    22/10/2014 at 2:06 pm

    De lyder og ser virkelig lækre ud! 🙂 Jeg vidste ikke man kunne bage direkte i sådanne papforme – fungerer det fint nok? De er måske bare ligesom almindelige papirforme?

    Svar

Primary Sidebar

Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy
For godt 7 år siden tog bloggen sine første spæde skridt og mange ting er sket siden da. Men formålet har hele tiden været det samme - jeg har haft noget på hjerte, og jeg har gerne villet samle de ting jeg laver i garn, stof, papir, køkkenet osv, i en portfolio, som andre også kunne få glæde af. Dejligt du kigger forbi - læg gerne en hilsen

Hoteller i Thailand

Facebook

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Kategorier

© 2017 Christina - Badelma-badutski