• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • forside
  • om
  • strik
  • sy
  • inspiration/DIY
  • arkivet
  • kontakt

Badelma

Bagestål

15/09/2017 Leave a Comment

Mine venner og familie vil nok sige, at mit køkken er rimelig veludstyret med diverse maskiner og aggregater. Nogle mere anvendelige end andre. Men én ting har vi købt til køkkenet i år, som jeg er über glad for. Og de gæster, der får serveret boller herhjemme, er også meget glad for det!

Det er et bagestål. Jeg har lært at kende det gennem Cathrine, som i øvrigt har en meget fin og inspirerende blog – og så er hun virkelig klog på mad. Bagestålet fungerer på samme måde som en “pizzasten”, men er lavet af stål i stedet, og opretholder dermed varmen noget bedre og giver meget bedre resultater. Dvs den ikke bliver afkølet af, når man kommer en kold pizza på, som en bagesten gør.

Vi kan godt li’ hjemmebagte pizzaer, men en slatten bund er lidt kedeligt, og det blev den altså tit, da jeg bare bagte det på en varm plade. Og med bagestålet har netop bunden virkelig fået en overhaling. Sprød og lækker hele vejen igennem.

Vi bruger den også ofte til boller. Enten med denne eller denne opskrift.

30-60 minutter inden vi skal bage (alt efter hvor god tid vi har), sætter vi den i ovnen. Bagestålet passer ikke ind i vores “riller” i ovnen, så vi vender en bageplade på hovedet i nederste rille og lægger stålet ovenpå. Vi varmer det op på 250 grader. Da vi købte stålet, købte vi også plader (en spade!) til at skubbe brødet/pizzaen ind med (du kan købe samlet pakke her). Det har virkelig været en god investering, da det gør det noget nemmere at jonglere med ind og ud af ovnen.

En varm anbefaling herfra – og den er altså ikke sponsoreret.

God weekend.

Indeholder affiliatelinks

Relateret

Filed Under: diverse, et tip, mad

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy
For godt 11 år siden tog bloggen sine første spæde skridt og mange ting er sket siden da. Men formålet har hele tiden været det samme - jeg har haft noget på hjerte, og jeg har gerne villet samle de ting jeg laver i garn, stof, papir, køkkenet osv, i en portfolio, som andre også kunne få glæde af. Dejligt du kigger forbi - læg gerne en hilsen

Hoteller i Thailand

Facebook

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Kategorier

© 2017 Christina - Badelma-badutski