• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • forside
  • om
  • strik
  • sy
  • inspiration/DIY
  • arkivet
  • kontakt

Badelma

hjemmelavede pommes og "kebab"

09/03/2010 11 Comments

Efter at vi i en del dage har sprunget let henover aftensmaden pga. sygt barn, og derfor selv har kørt i lavt gear, blev der gået en lille smule mere til den i aften.

Okse-småkød med BBQ-rub i pita.. Og med hjemmelavede pommes. Det gjorde godt. Pomserne er først kogt i fem minutter og derefter slået lidt i stykker med en kagerulle, krydret med havsalt og peber og vendt i en blanding af olie og det hersens flydende stegemargarine, og så et smut i ovnen. Så bliver de sprøde og saftige.

Den lille trunte er efterhånden frisk, selvom det stadig står lidt skidt til med appetitten. Og et varmt bad gør altid godt.

Filed Under: mad

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Comments

  1. Heidi says

    09/03/2010 at 9:30 pm

    Uhm, det ser lækkert ud. Selma se da også ret frisk ud, jeg krydser fingre for hun er helt ovre det

    Svar
  2. Mette says

    09/03/2010 at 9:52 pm

    Umm… dejligt med inspiration til lækkert aftensmad. Og sikke en skøn lækkerbisken i badet 🙂

    Svar
  3. Annchen says

    09/03/2010 at 9:54 pm

    Mums det ser lækkert ud..! Det må da vist hellere på næste uges madplan..;) Jeg er lidt en begynder udi kød – hvad er det for noget og hvad gør jeg med det..;)?
    Lækker lille badenymfe – som da heldigvis ser ud til at være i bedring..
    Kh Anne

    Svar
  4. Christina says

    09/03/2010 at 10:06 pm

    Hej i tre tøser.
    Heidi – hun er også meget mere frisk end den slatne karklud der har lagt på madrassen og sovet de sidste par dage. Så vi krydser fingre for at mavsen er kommet helt i orden.

    Mette – ja vi kender jo begge to til lækkerbiskner:-)

    Anne – Kødet var noget fra en “kvart ko” vi købte sidste år:-). I dette tilfælde var det “klumpen” som var skåret i småstykker, men jeg tror almindeligt “skært oksekød” kan bruges.
    En time inden det skulle bruges, gnubbede jeg en bbq-blanding ind i kødet. Krydderiblandingen er noget, jeg har købt hos slagteren. Og så bare på panden. Det smagte skønt, og glæder mig allerede til resterne:-)
    Sejt med madplaner..

    Svar
  5. Malumsen says

    10/03/2010 at 10:01 am

    Åååååååhhhh hvor ser det lækkert ud…jeg bliver bare HELT sulten nu!!! Det tror jeg vi skal have til aftensmad:-)

    Svar
  6. mette b says

    10/03/2010 at 11:06 am

    Det ser lækkert ud, både maden og svesken i badekarret 🙂

    Svar
  7. ulla says

    10/03/2010 at 12:12 pm

    Det ser godt nok lækkert ud..og så lige her ved frokosttid. Har desvære kun “kedelig” rugbrødsmad med i madpakken.
    Dejligt den lille trunte er på højkant:-)

    Svar
  8. Annchen says

    10/03/2010 at 10:13 pm

    Tak for hjælpen til novicen..;)
    Det er hermed på madplanen i uge 11.. Tak for inspirationen..
    KH Anne

    Svar
  9. Christina says

    11/03/2010 at 12:23 pm

    Hej piger
    Vi skal have rester af det i aften og glæder mig allerede.
    Øv Ulla.. Kedelige rugbrødsmadder har bare aldrig været mig. Men en rugbrødssandwich med pesto og salat derimod – det er godt.

    Svar
  10. louisa says

    12/03/2010 at 2:58 pm

    Uhmme numme! Det vil vi gerne komme og smage en dag:-) Søs

    Svar
  11. Christina says

    12/03/2010 at 9:17 pm

    I kan bare komme an..

    Svar

Primary Sidebar

For godt 11 år siden tog bloggen sine første spæde skridt og mange ting er sket siden da. Men formålet har hele tiden været det samme - jeg har haft noget på hjerte, og jeg har gerne villet samle de ting jeg laver i garn, stof, papir, køkkenet osv, i en portfolio, som andre også kunne få glæde af. Dejligt du kigger forbi - læg gerne en hilsen

Hoteller i Thailand

Facebook

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Kategorier

© 2017 Christina - Badelma-badutski