En nem pizza er at bruge grøn pesto som “bund” (ovenpå dejen naturligvis) og skære bagekartofler i helt tynde skiver, som kommes i lag ovenpå. Pizzaen blev drysset med rosmarin og groft salt. Efter bagning blev der tilsat lidt rucola for et friskt bid.
Vi fik også pizza med topping af de forskellige pestoer og pure’er vi lige havde. Parmaskinke, mozarella, tomat, basilikum og oregano ovenpå og velbekomme.
Enkle pizzaer med få men gode toppings er og bliver en favorit herhjemme! Mmm og så skal man selvfølgelig bruge kuglemozzarella. Prøv også lidt mascarpone, det fungerer super godt sammen med fx. stærk salami.
Mums ser virkelig lækkert ud.
Det ser vildt godt ud, dejligt med lidt pizzainspiration:-)
Det ser super lækkert ud – vi laver også tit kartoffel pizza med pesto og mascarpone og peber frugt efter opskriften i Rollinger & Roulader…det er så lækkert:-)
Kh. Malene
uhm jeg elsker kartoffelpizza og rosmarin