Jeg har et par dage endnu inden jeg skal tænke på hvor stor en mave jeg har (!), så I aftes synes jeg selv, jeg havde fortjent ægte hjemmelavede friturestegte pommes. De er skåret groft af bagekartofler, kogt i almindelig gryde med rapsolie af tre omgange og serveret med hjemmelavede burgere. Det var virkelig godt!
Mums de ser godt ud 🙂
De ser virkelig også gode ud! Mums!
Umm, bliver frygtelig sulten 🙂
Dem kunne jeg godt spise lige nu… Troede faktisk, at man skulle ha’ en frituregryde for at kunne gøre dem sprøde?
Guf!
Ja de ser sgu lækre ud 😉
Mums… dét kunne jeg godt spise lige nu!
ÅHHHH manner de ser lækre ud. Jeg bliver helt lækker sulten!
Ej ja, det er da rigtigt de kan laves i en alm. gryde. Hvor længe gav du dem? De ser virkelig gode ud!
Ja jeg har bare lavet dem i almindelig gryde med ca. 1/2 liter olie. Jeg gav dem først fem minutter ved rimelig god varme og tog dem op på fedtsugende papir. Derefter skruede jeg op for varmen og gav dem en omgang mere. I princippet gav jeg dem faktisk tre omgange, men jeg tror ikke olien var varm nok i første omgang. Første gang skulle de ikke tage farve – bare hjælpe til at blive gennemstegte!
Mht sprødheden gik det fint. Men vi kom dem i en skål og det altså lidt af sprødheden. Det ville vist være bedre hvis de bare havde lagt på bradepanden.
Tak for “opskriften” – det må prøves en dag:)
Mmmmm hvor ser de gode ud … Hvorfor elsker man bare de forbandede friturestegte sager?! Mums
uhhh der er godt nok stille på bloggen….
( Tillykke) 🙂
Knus albassen
Man bliver så spændt på jeres vegne når der er stilhed på bloggen. Mine tanker går til jer og den forestående tid. Mvh Katrine