Vores konfekt herhjemme plejer at være rimelig simpel. Hvis vi skal lave noget, skal det også gå nemt!
Men når man nu har modtaget lidt forskellige produkter fra Johan Bülow Lakrids, må det nytænkes. Jeg har valgt at friske vores klassikere op med lakridsen.
Rullerne er rullet marcipan i et retangulært stykke med et lag nougat ovenpå (skåret ud med ostehøvlen). Ovenpå disse to lag er der drysset fine liquorice powder – et pænt lag før det giver smag. Herefter rullet sammen og penslet med hvid chokolade. Den er pyntet med raw liquorice powder.
Kuglerne er et stykke nougat trillet med marcipan omkring. Herefter er de rullet i den fine lakridspulver, så de får et fint lag omkring sig og dernæst vendt i hvid chokolade og pyntet med den rå lakridspulver.
Meget simpelt, men lakridsen giver et fint kick til det traditionelle.
Jeg har også modtaget den søde og den salte lakridssirup, som jeg regner med at lave lakridskrokant med. Det kan jeg sikkert bruge som bunden i en hvid chokolademousse eller som knas i lakrids-isen.
Men der er jo ingen, der siger, at de kun skal bruges til søde sager. Fx står der flæskesteg med citrus-lakrids marinade på menuen til en af de julefrokoster, vi skal til i år – det glæder jeg mig til at se hvordan laves og smager.
På Johan Bülows facebookside er der en kogebog, hvor du selv kan finde mere inspiration og uploade opskrifter.
Produkterne er sponsorerede, men holdning, billeder mv er mine helt egne.
Det lyder simpelthen så fristende, jeg er nødt til snart at lære at kunne lide lakrids!
Hold nu op det lyder dejligt.. Er sikker på det vil være et stort hit her..
Kh Camilla
http://celinas-verden.blogspot.com
Hvor ser det lækkert ud! <3
Det ser bare for godt ud – munden min bliver noget lækkersulten
Hold nu op det ser lækkert ud – tror lige jeg stjæler de to “opskrifter” til vores konfekt-lavning!
Ser rigtig lækkert ud!! Lakridssmagen er et hit her hos os:) hvor er dit grønne skærebræt mon fra?;)
Det ser vildt lækkert ud Christina