• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • forside
  • om
  • strik
  • sy
  • inspiration/DIY
  • arkivet
  • kontakt

Badelma

flute

14/05/2012 6 Comments

Forleden bagte jeg langtidshævede flutes, og vi var svært begejstrede for resultatet – tilpas sprøde og luftige, så de lige var til at bide tænderne i. Jeg bager som regel på slump, men det er bagt nogenlunde efter grydebrødets opskrift. Jeg tilføjede et par skefulde surdej også.

Da det var færdighævet væltede jeg det ud på et meldrysset bord, og vendte dejen oven i sig selv. Jeg brugte min dejskraber til at skære flutene ud fra dejklumpen, og havde rigeligt med mel, så det ikke ville klistre sammen og ødelægge luftboblerne. De efterhævede ca. 20 min på bagepladen.

De blev bagt ved 200 grader varmluft i ca. 20 min – men prøv jer frem.

Jeg satte dejen over kl 7 om morgenen og formede flutene ved 16.00 tiden – så passede det lige til aftensmaden, hvor vi fik rørt tun med hytteost og mayonaise i dem.

Relateret

Filed Under: diverse, mad

Reader Interactions

Skriv et svar til Pernille (mormedmegetmere) Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Comments

  1. Julie Søndergaard says

    14/05/2012 at 10:19 am

    Uuhm, de ser gode ud! Mums filibaba.

    Kh Julie

    Svar
  2. Pernille (mormedmegetmere) says

    14/05/2012 at 12:33 pm

    Øj de ser lækre ud!
    Mon ikke de også ville gøre sig godt til en grill-menu når sommeren (forhåbentlig) kommer :o) Det må prøves

    Svar
  3. Ida says

    14/05/2012 at 1:44 pm

    De har en sindsygt flot struktur! Lige den slags bagværk, jeg drømmer om at kreere.

    Svar
  4. Annchen says

    14/05/2012 at 1:46 pm

    De ser da vildt lækre ud..:) Skulle lige finde en opskrift på flûtes til aftensmaden i morgen – fedt du lige løste den opgave for mig;)

    Svar
  5. Heidi says

    15/05/2012 at 2:27 am

    de ser rigtig rigtig gode ud, jeg har net juhuuuu så nu skal der læses tilbage 🙂

    Svar
  6. Stine Bolding says

    16/05/2012 at 12:46 pm

    Det er et vildt flot skærebræt, har set det flere steder. Hvor er det fra?

    Svar

Primary Sidebar

Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy
For godt 11 år siden tog bloggen sine første spæde skridt og mange ting er sket siden da. Men formålet har hele tiden været det samme - jeg har haft noget på hjerte, og jeg har gerne villet samle de ting jeg laver i garn, stof, papir, køkkenet osv, i en portfolio, som andre også kunne få glæde af. Dejligt du kigger forbi - læg gerne en hilsen

Hoteller i Thailand

Facebook

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Kategorier

© 2017 Christina - Badelma-badutski