29/07/2013 2 Comments Vores højbede har været stærkt underprioriteret i år – men heldigvis vokser bærbuskene helt af sig selv. Forleden lavede vi ribssaft – det er SÅ godt – og forsvinder hurtigt fra flaskerne. Jeg bruger altid den grønne syltebogs opskrifter Relateret
Jeannett Fruergaard says 29/07/2013 at 10:16 pm Ribs saft smager virkelig godt og har en smuk farve, måske jeg skulle lave lidt saft også. Dejlige billeder Svar
Christina says 30/07/2013 at 8:12 am Det smager SÅ godt. Desværre giver et kg bær under en liter saft.. Og det er hurtigt væk:) Svar
Ribs saft smager virkelig godt og har en smuk farve, måske jeg skulle lave lidt saft også. Dejlige billeder
Det smager SÅ godt. Desværre giver et kg bær under en liter saft.. Og det er hurtigt væk:)