Jeg er ikke så god til at have kameraet fremme, som jeg har været. Måske hænger det sammen med den mørke årstid – måske hænger det sammen med tid til rådighed til at tage billeder.
Når jeg scroller mine billeder igennem dukker der dog ofte madbilleder op. Og så ligger de ellers bare der i min picasa uden nogen sammenhæng. Så her får I et lille sammensurium med links til opskrifter.
#1 Grydebrød er ALTID godt. Bag det til formiddagskaffen i weekenden, og brug det om aftenen til sandwich med fx hummus, stegte grøntsager og parmaskinke. Perfekt.
#2 Kanelsnegle hitter også altid og nærmest den eneste kage som både Selma og Bertram begge elsker. Og så kan man også godt gi’ lille Julius (som slet ikke er så lille mere) en hapser uden glasur – trods alt bedre end en fuldfed kage tænker jeg.
#3 Den lille marmor lågkrukke har jeg ønsket mig længe. Men nu hvor Mette har det på lager, var det ligesom et tegn på, at det skulle blive min. Du kan købe den her. (Og det er i øvrigt ikke et saltkar, men sådan er det i brug hos os lige nu).
#4 Vandbakkelser fra fryseren. Det er et totalt hit, at lave dejen på forhånd og fryse den i passende klatter – og så sætte dem direkte frosne i ovnen, når man skal spise dem. Et tip jeg helt sikkert skal huske, næste gang vi har fødselsdag og skal have kagemand. Så skal den laves et par dage forinden, hvor der er bedre tid og i fryseren.
Selma har blandet en smule af alt vores krymmel i en dåse for sig – og det ligner egentligt et helt festfyrværkeri.
#5 Chokoladeboller, som jeg bagte i går. Med store stykker mørk chokolade, som jeg bedst kan li’ dem. Jeg har brugt denne opskrift. Det eneste, jeg har gjort anderledes, er at pensle dem med æg inden bagning, og så bagte jeg dem ved 190 grader i stedet.
Husk du kan følge bloggen på Bloglovin og Instagram.
Det er ikke kun dig, der ikke kan finde ud af at tage billeder for tiden… Og så synes jeg også min mobil driller lidt – og det er jo den, der er lige ved hånden…
Men de billeder, du har taget, ser jo dejlige ud 🙂