Resterne fra en “surprice”-fødselsdag i går.
Vi grillede hovedretten med diverse tilbehør – bl.a. hjemmelavet tzatziki med både revne agurker og radiser i tern – de gav lige en ekstra sprødhed og smag deri.
Til dessert havde vi lavet jordbærrabarber-smuldrekage. Friske rabarber og frosne jordbær fik lidt sukker og vaniliesukker og så smulderet over. Smulderet var lavet nogenlunde sådan her:
200 g. smør
175 g. mel
100 g. havregryn
200 g. sukker
en stor håndfuld mandler – hakket
(vi kunne sagtens nøjes med det halve – resten af smulderet kom i fryseren, så det er meget nemt næste gang – det har jeg nemlig læst man kan!)
Det skal også siges, at vi sjussede os lidt frem..
Den blev bagt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min – og den var yummi med en klat vanilie-is til.
God søndag..
Du forstår at friste mig 😉 Dine choko-banan-kokos muffins har jeg efterhånden bagt utallige gange og de er et hit hver gang 🙂
Hvis ikke det var fordi jeg havde været til barnedåb/ædt hele dagen…
-kunne jeg da godt fristet til at lave sådan en lækker kage!
Hvor ser det bare dejligt ud – bliver helt lækkersulten! 🙂
Så har opskiften på smuldrekagen været i brug – og den er helt fantastisk. Prøvede den også med æble og kanel – også dejlig:-)
Kh Anita