Noget at glæde sig til, til en fest, er naturligvis den glædelige lejlighed og den festlige stemning. Selvom det lyder lidt asocialt, så er noget af det, jeg glæder mig til, også altid maden.
I aftes vidste jeg, at jeg kunne glæde mig ekstra, for vi skulle have mad fra Madsynergi.
Det var lækker mad, og det var smuk mad. Jeg synes fx ideen med at servere tilbehøret i henkogningsglas er ret sjov – på sjette billede er det hvide og grønne asparges (i et eller andet!!) som tilbehør til hovedretten. Til dessert fik vi lakrids-panacotta med hindbær i alle afskygninger – her var blandt andet også hindbærsorbet serveret i henkogningsglas.
Madsynergi har også en takeaway-afdeling i Kbh. Jeg har ikke selv prøvet den, men jeg tror det minder meget om Cofocos concept med Le Marche. Og hvis take-away-menuen er bare en snert så god, som den vi fik i går, er det bestemt et besøg værd – og det er den jo nok!
Nøøj det ser lækkert ud. Jeg skal da lige tjekke op den kjøvenhavnske afdeling:-) Sjov idé at servere lidt alternativt. Altid dejligt at blive inspireret:-)
God søndag..
Kh. Kate
Skønne, skønne billeder. Og maden ser godt nok lækker ud. Ærgerligt man ikke lige kan smage:)
Det ser virkelig lækkert ud…og smukt fotograferet…
MUMS…;)
Fine billeder, hvad er der på billed nr. 2 hvis jeg må spørge?
Moms..
Ja det var mums.
Billede 2 er faktisk bordpynten – den var også spiselig. Det var nogle ærter der var dyrket enkeltvis på en eller anden måde!!
Nu er jeg virkelig sulten ;)… Hvor ser det lækkert ud…
Hvor ser det da helt fantastisk lækkert ud, men fotografen har altså også noget af æren. Smukt !
Um, hvor ser det fantastisk ud! Tror at jeg vil lave lakrids- og hindbær panacotta til Skt. Hans. Måske med hvid chokolade… Ville have testet smags-kombien i en familie-Paradis i eftermiddags, men måtte skifte lakridsen ud med mørk choko. Carla insisterede 😉
Mmmm, den mad taler da til alle sanserne. Det ser enormt lækkert ud! :)ro