Konfektskålene er fyldt op. Gad vide om det holder helt til jul. Vi har lavet marcipan-nougat-kugler med choko-overtræk, som er en klassiker i vores lille hjem. Og som billederne viser har vi lavet lakridsmandler og karameller.
Mandlerne er overtrukket med hvid chokolade først og vendt i lakridspulver fra urtekram dagen efter. Se mere her.
Karamellerne er herfra. Men jeg har ladet dem koge i 20 minutter i stedet for 10, for at gøre dem mere seje. Det kan jeg bedst li’. Jeg vendte hakkede smuttede mandler i lige inden de skulle af varmen.
Uhm, de mandler må jeg prøve at lave. De ser da alt for lækre ud.
Lækkert julesnolder, jeg vil gerne være din gæst i december.
Uhhmm hvor lækkert! Jeg skal helt sikkert prøve at lave mandlerne.
Tak for inspirationen. 🙂
KH Tine
Fedt med en opskrift på hjemmelavede mandler! Jeg er ikke til lakrids, men det kan jo varieres i det uendelige.
3 af mine favoritting i verden, det kan da kun blive godt, det skal jeg sååå meget prøve, så kan jeg også få brugt de to dåser lakridspulver jeg har købt, som bare har ligget og ventet.
Mums. Det ville ikke holde længe herhjemme 😉
Mums de karameller må jeg prøve at lave..
Hjemme hos os ville det helt sikkert ikke overleve til jul… MUMS
uhm de ser lækre ud, jeg må prøve den opskrift, jeg har lavet nogen før men de blev ikke så vildt gode.
Uhmmm. jeg har en drøm om at lave hjemmelavede karameller i år. Har aldrig prøvet det før, men måske man bare skulle springe ud i det?!