Jeg har holdt forskud på fødselsdag med brunch for søde piger. Det er altid dejligt at være i godt selskab og hvis jeg kunne bruge hver formiddag sådan, gjorde jeg det..
Vi fik brunch med lidt bobler og jeg vil gerne et par tips med jer.
Vi fik bl.a rabarberlimonade i mælkeflaskerne jeg bloggede om forleden. Nemt at servere – pænt at kigge på;). Jeg kogte følgende op: 600 g. rabarber, 600 g sukker, saften fra 4 lime, 2 tsk nonoxal, 4 dl vand. Jeg lod det småsimre i 10-15 min, siede “fyldet” fra og kom det på skoldede og atamon-skyllede flasker. Det gav lidt mere end en liter og skal herefter blandes 1:3/1:4.
I aftes lavede jeg også en bærkompot til at komme ovenpå A38 – så var jeg fri for at skære frugt mv. Jeg har brugt solbær, brombær og rabarber, der er kogt op med sukker og lidt vanilie. Hvor meget sukker er efter smag og behag. Nemt at have i køleskabet, men hvis det skal stå længere tid skal man måske overveje et konserveringsmiddel deri. Jeg havde anrettet det i små glas, jeg har købt i Søstrene Grene for et par måneder siden. Jeg købte dem i sin tid, fordi jeg ofte mangler noget at servere diverse desserter i – og de er jo egentlig også fine til sådan en portionsanretning som denne.. De har dem stadig i butikken her i Viborg og koster vist 7-8 kroner pr stk.
Udover de andre obligatoriske ting til en brunch havde jeg lavet wraps efter denne opskrift – de kunne sagtens blive en gentagelse.
Ser lækkert ud og de små mælkeflasker er rigtig søde og en super ide 🙂
Jeg er slet ikke i tvivl om, at du er en værtinde i verdensklasse, og at det er ret fantastisk at være din gæst!
Det var så lækkert det hele, Christina. Jeg er evig imponeret over alt det du når!
Jeg tror da at jeg må i Søstrene Grene efter de glasskåle. Kunne også være ret fine til tiramisu eller panne cotta 😉