• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • forside
  • om
  • strik
  • sy
  • inspiration/DIY
  • arkivet
  • kontakt

Badelma

En hurtig kage med wauw-effekt

05/09/2017 5 Comments

Jeg havde fødselsdag i sommerferien, så det er noget for sent, at jeg kommer med kage til mine kolleger. Men sådan er det ovenpå en hård opstart på et nyt skoleår. Søndag aften besøgte jeg en veninde, som fortæller at hun har bagt nem chokoladekage med god wauw-effekt. Det måtte blive den så!

Opskriften er herfra – og meget nem. Jeg delte dejen i to portioner i hver sin springform, og da den var kølet af, kom jeg chokolademoussen på. Og så stod den ellers bare på køl til i morges, hvor jeg kunne pynte den inden arbejde.

På min kage kom jeg:
Jordbær
Blåbær
Brombær

En pose dumle
En pakke toffifee
En pakke miniskildpadder
En pose malteser

Det sidste jeg kom på var blåbær, brombær og malteser-kugler, så de kunne udfylde nogle af de sidste huller. Og ellers tror jeg kunsten er, ikke at mase slikket ned i chokomoussen. Gerne sætte nogle af tingene lidt på skrå mv, så det ser lidt random ud.

God aften:)

Filed Under: kager, opskrift

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Comments

  1. Line Lønborg says

    09/09/2017 at 10:13 am

    Hej Christina,
    Når de nu er delt i 2 portioner, hvor lang tid skal de så have i ovnen? Jeg er lige gået i gang, skal fejre fødselsdag for min søn i morgen. Glæder mig til at smage denne kage. TAK for virkelig meget inspiration <3

    Svar
    • Christina says

      10/09/2017 at 9:20 am

      Hej Line
      Nu er kagen vel bagt og jeg svarer for sent:) Håber kagen bliver en succes. Jeg gav den varmluft og havde begge portioner i ovnen på en gang. Jeg starter altid med at give den for kort tid og mærke efter om den er færdig. Og mine blev færdige på forskellige tidspunkter. Jeg tror den ene fik mellem 30-35 minutter og den anden fik nok 40..
      God fødselsdag:)

      Svar
  2. Maja says

    28/03/2018 at 5:27 pm

    Øv, jeg kan ikke få linket til din lækre kage til at virke 🙁
    Hvordan er chokolademoussen lavet?

    Svar
    • Christina says

      06/04/2018 at 3:04 pm

      Åh nej. Jeg havde ikke set din kommentar før nu. Jeg får lige rettet linket – men ellers er det samme opskrift som denne: http://bagehjerne.dk/recipe/black-magic-kage/

      Svar

Trackbacks

  1. Black Magic Chokoladekage – ITRICH siger:
    19/10/2018 kl. 10:09 am

    […] En hurtig kage med wauw-effekt – Badelma-badutski […]

    Svar

Primary Sidebar

For godt 11 år siden tog bloggen sine første spæde skridt og mange ting er sket siden da. Men formålet har hele tiden været det samme - jeg har haft noget på hjerte, og jeg har gerne villet samle de ting jeg laver i garn, stof, papir, køkkenet osv, i en portfolio, som andre også kunne få glæde af. Dejligt du kigger forbi - læg gerne en hilsen

Hoteller i Thailand

Facebook

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Kategorier

© 2017 Christina - Badelma-badutski