Jeg havde fødselsdag i sommerferien, så det er noget for sent, at jeg kommer med kage til mine kolleger. Men sådan er det ovenpå en hård opstart på et nyt skoleår. Søndag aften besøgte jeg en veninde, som fortæller at hun har bagt nem chokoladekage med god wauw-effekt. Det måtte blive den så!
Opskriften er herfra – og meget nem. Jeg delte dejen i to portioner i hver sin springform, og da den var kølet af, kom jeg chokolademoussen på. Og så stod den ellers bare på køl til i morges, hvor jeg kunne pynte den inden arbejde.
På min kage kom jeg:
Jordbær
Blåbær
Brombær
En pose dumle
En pakke toffifee
En pakke miniskildpadder
En pose malteser
Det sidste jeg kom på var blåbær, brombær og malteser-kugler, så de kunne udfylde nogle af de sidste huller. Og ellers tror jeg kunsten er, ikke at mase slikket ned i chokomoussen. Gerne sætte nogle af tingene lidt på skrå mv, så det ser lidt random ud.
God aften:)
Hej Christina,
Når de nu er delt i 2 portioner, hvor lang tid skal de så have i ovnen? Jeg er lige gået i gang, skal fejre fødselsdag for min søn i morgen. Glæder mig til at smage denne kage. TAK for virkelig meget inspiration <3
Hej Line
Nu er kagen vel bagt og jeg svarer for sent:) Håber kagen bliver en succes. Jeg gav den varmluft og havde begge portioner i ovnen på en gang. Jeg starter altid med at give den for kort tid og mærke efter om den er færdig. Og mine blev færdige på forskellige tidspunkter. Jeg tror den ene fik mellem 30-35 minutter og den anden fik nok 40..
God fødselsdag:)
Øv, jeg kan ikke få linket til din lækre kage til at virke 🙁
Hvordan er chokolademoussen lavet?
Åh nej. Jeg havde ikke set din kommentar før nu. Jeg får lige rettet linket – men ellers er det samme opskrift som denne: http://bagehjerne.dk/recipe/black-magic-kage/